We're Online!

While the gyms are closed, our instructors are teaching from home! Check out our live-stream schedule for upcoming classes to keep you in shape!  

 

Coming soon: Climbing Clinics + Classes! 

Live Yoga and Fitness Classes: 

Date Eastern Time Mountain Time Pacific Time Class Style Length Instructor
Fri. 3/27 1 PM 11 AM 10 AM Benchmark 30 min. Emilie (Portland)
Fri. 3/27 9 PM 7 PM 6 PM Yin 60 min. Ciara (Belmont)
Sat. 3/28 12 PM 10 AM 9 AM Vinyasa 60 min. Lisa (Portland)
Sat. 3/28 1 PM 11 AM 10 AM Kinetic Stretching Class 60 min. Johnny (Fountain Valley)
Sat. 3/28 2 PM 12 PM 11 AM HIIT 30 min. Abby (Portland)
Sat. 3/28 6 PM 4 PM 3 PM Total Body Fitness 30 min. Derek (Portland)
Sat. 3/28 8 PM 6 PM 5 PM Core  30 min. Svetlana (Englewood)
Sat. 3/28 6 PM 4 PM 3 PM Yoga 60 min. Leslie (Timonium)
Sun. 3/29 9 AM 7 AM 6 AM Fitness 30 min. Randy S. (Boulder)
Sun. 3/29 12 PM 10 AM 9 AM Philosophy & Foundations 60 min. Mitch (Fountain Valley)
Sun. 3/29 1 PM 11 AM 10 AM HIIT 45 min. Kyle C. (Fountain Valley)
Sun. 3/29 8 PM 6 PM 5 PM Yoga 60 min. Amy W. (Boulder)
Sun. 3/29 12 PM 10 AM 9 AM Fitness 30 min. Quentin (Columbia)
Sun. 3/29 6 PM 4 PM 3 PM Yoga 60 min. Dre (Columbia)
Mon. 3/30 9 AM 7 AM 6 AM Dumbbell & Body Weight Stability Circuit  30 min. Robyn (Englewood)
Mon. 3/30 6 PM 4 PM 3 PM All Levels Yoga 60 min. Christina (Crystal City)
Mon. 3/30 8 PM 6 PM 5 PM Strong Yoga 30 min. Misty (Englewood)
Mon. 3/30 8 PM 6 PM 5 PM Fitness 30 min. Joe (Crystal City)
Tues. 3/31 10 AM 9 AM 8 AM Total Body Blast 30 min. Elizabeth (Baker)
Tues. 3/31 6 PM 4 PM 3 PM Yoga 60 min. TBD (Hampden)
Tues. 3/31 8 PM 6 PM 5 PM Core Burn 30 min. Paul (Hampden)
Tues. 3/31 8 PM 6 PM 5 PM Hatha  60 min. Roger P. (Baker)
Wed. 4/1 8 PM 6 PM 5 PM Isometric Strength 30 min. Chris (Golden)

See you there! 

Past Yoga and Fitness Class Streams: 

Date Class Style Length Instructor
Tues. 3/17 Slow Flow + Yin 60 min. KJ (Rockville) 
Tues. 3/17 Burn/Core Burn (Fitness) 30 min. Miguel (Rockville) 
Wed. 3/18 Morning Mobility Pt.1 Pt.2 60 min. Antonina (San Francisco)
Wed. 3/18 Yoga Flow 60 min. Ben (Timonium)
Wed. 3/18 Meditation Yoga 25 min. Amy (Golden)
Wed. 3/18 Core Burn 30 min. Ben (Timonium) 
Wed. 3/18 Vinyasa Flow 60 min. Janet (San Francisco)
Thurs. 3/19 Cardio HIIT 30 min. MK (San Francisco) 
Thurs. 3/19 Yoga Flow 60 min. Leslie (Columbia)
Thurs. 3/19 Vinyasa Flow 45 min. Angie and Dana (RiNo) 
Fri. 3/20 Benchmark 60 min. Triche (Portland)
Fri. 3/20 Vinyasa II 60 min. Ciara (Belmont)
Fri. 3/20 Power Flow 60 min. Max (Crystal City)
Fri. 3/20 The Burn (Fitness) 30 min. Laura (Crystal City)
Sat. 3/21 Slow Flow & Go (Yoga) 40 min. Lucie (Golden)
Sat. 3/21 Vinyasa 60 min. Lisa (Portland)
Fri. 3/20 Therapeutics 30 min. Michelle A. (Boulder)
Fri. 3/20 Tabata Blast 40 min. Kelly G. (Boulder)
Sat. 3/21 All Levels Vinyasa 60 min. Michael (Hampden)
Sat. 3/21 Core Burn 30 min. Amy K. (Hampden)
Sat. 3/21 Full Body HIIT 30 min. Svetlana (Golden)
Sun. 3/22 Core Burn / Burn 30 min. Katie H (Rockville)
Sun. 3/22 All Levels Yoga + Meditation 60 min.

Leslie T (Rockville)

Sun. 3/22 Fit Flow 30 min. Tara (Baker)
Sun. 3/22 Yin Yoga 60 min. Elise (Baker)
Sun. 3/22 Vinyasa 60 min. Adam (San Francisco)
Mon. 3/23 Vinyasa 1.5 60 min. Renana (Crystal City)
Mon. 3/23 Core Burn 30 min. Laura (Crystal City)
Mon. 3/23 Stability Ball Total Body Circuit 30 min. Robyn (Englewood)
Mon. 3/23 Power Vinyasa 60 min. Nea (Belmont)
Mon. 3/23 Cardio / Core 60 min. Kyle C. (Fountain Valley)
Mon. 3/23 Core Yoga 60 min. Doris (Belmont)
Tues. 3/24 Total Body Blast 30 min. Johnny (Baker)
Tues. 3/24 Intermediate Vinyasa 60 min. Julia (Columbia)
Tues. 3/24 Mobility and Calisthenics 30 min. Cyrus (Rockville)
Tues. 3/24 Mobility & Movement 45 min. Antonina (San Francisco)
Wed. 3/25 Total Body HIIT Pt.1, Pt. 2., Pt. 3 45 min. Masha (San Francisco)
Wed. 3/25 Vinyasa 60 min. Natalie (Crystal City)
Wed. 3/25 The Burn 30 min. Kristina (Crystal City)
Wed. 3/25 Slow Flow 30 min. Jen Lo (Belmont)
Wed. 3/25 Morning Mobility (fitness) 30 min. Chris (Golden)
Thurs. 3/26 Vinyasa 45 min. Andrew (RiNo)
Thurs. 3/26 Core Training 30 min. Mike Vaughn (RiNo)
Thurs. 3/26 Stay home and Om: All Levels Vinyasa Flow  60 min. Rachel (Hampden)
Thurs. 3/26 The Burn 30 min. Jenna (Hampden)
Thurs. 3/26 Core Yoga 60 min. Doris (Belmont)
Thurs. 3/26 Mobility  30 min. Emilie (Portland)
Fri. 3/27 All Levels Vinyasa 60 min. Sarah (Rockville)
Fri. 3/27 Core Burn 30 min. Emily (Rockville)
Fri. 3/27 Exercise Pyramids 30 min. Alex S. (Boulder)
Fri. 3/27 Slow Flow Vinyasa 45 min. Meghan (Boulder)
Sat. 3/28 Fitness 4 min (20-30 min)

David (Timonium)

Sat. 3/28 Heart Opening Flow 60 min.

Brittany (Englewood)